Сайт візитка – важливий крок на шляху до успіху

Створення сайту-візитки – один із тих етапів, через які обов'язково має пройти будь-яка молода компанія на своєму шляху до успіху та процвітання. І робити це потрібно не «колись пізніше», а на зорі її існування. Витрати на сайт-візитку найправильніше спочатку врахувати ще на етапі планування кошторису на відкриття бізнесу. І це рішення буде правильним, оскільки сьогодні неможливо навіть уявити ситуацію, коли процвітаюча або претендуюча на це організація не має власного веб-сайту.

Розробка сайтів-візиток – один із базових напрямків діяльності студії «Webline24». У нашому портфоліо десятки прикладів успішно реалізованих проектів для різних, у тому числі, великих замовників. Ми надаємо повний спектр послуг, пов'язаних із створенням та просуванням сайтів-візиток усіх типів. Ми здатні реалізувати на практиці будь-який дизайн та забезпечити необхідний функціонал, надавши вам красивий, безперебійно працюючий веб-ресурс у стислі терміни та за доступною ціною.

Сайт-візитка – що це?

Не всі розуміють, що саме є сайт-візиткою, яким він має бути і чим відрізняється від інших типів веб-ресурсів, наприклад, від того ж лендингу. На самому створення сайтів-візиток не дарма вважається окремим напрямком у сайтобудівництві, адже його розробка покликана вирішувати унікальне завдання – представництва компанії в Інтернеті, тоді як будь-які інші функції, що закладаються в ресурс, вже є другорядними.

Це обумовлює й особливості структури сайту-візитки, який обов'язково містить такі підрозділи, як:

Нерідко при розробці сайту-візитки також закладається інформаційний розділ, в якому збираються текстові та відеоматеріали щодо діяльності компанії. Він дозволяє відвідувачу краще зрозуміти суть послуг фірми, а також за умови правильного підходу до СЕО сприяє просуванню ресурсу та залученню на нього нових користувачів.

Можна передбачити й інші розділи, але професійні розробники сайтів-візиток не радять надмірно ускладнювати їхню структуру, щоб не плутати відвідувачів та не відволікати їх від головного – яскравої, інтуїтивно зрозумілої презентації організації в Інтернеті.

Навіщо потрібно створювати сайт-візитку?

Основною метою його запуску є створення представництва компанії в Інтернеті. Це публічне, загальнодоступне (причому абсолютно безкоштовно для користувача) джерело інформації про вас, вашу діяльність, переваги співпраці саме з вами. Розробка сайту-візитки – один із найпростіших та найдоступніших за ціною способів дати перший імпульс своєму бізнесу.

Створюючи та відкриваючи власний Інтернет-ресурс, ви заявляєте, що готові працювати, продавати товари або надавати послуги всім охочим, а також повідомляєте умови, на яких готові це робити, відразу ж відсіваючи тих людей, які точно не стануть вашими клієнтами.

Якщо спробувати коротко сформулювати базові цілі створення сайту-візитки, вийде приблизно такий перелік:

І це лише ключові причини того, через що не перейнявшись розробкою сайту-візитки, вам буде складніше розраховувати на успіх у бізнесі.

Як сайт допоможе зростанню вашого бізнесу?

Зверніть увагу: розробка сайту-візитки – це не тільки ті переваги, які можуть здатися вам абстрактними, недоказними і суто іміджевими, що здаються такими, що не мають значення для багатьох підприємців-початківців. Створення власного корпоративного Інтернет-ресурсу – ваш перший та дуже ефективний крок у бік потенційних клієнтів. Чому?

Інтернет дає більше можливостей, ніж будь-які засоби масової інформації та інші засоби реклами. А потрібно лише для початку замовити послугу створення сайту-візитки, причому бажано звернутися за цим до професіоналів з гарною репутацією.

Враховуючи високу швидкість розробки та запуску в експлуатацію сайту візитки, а також досить низьку вартість його створення, ви отримуєте можливість за невеликі гроші відкрити свій бізнес фактично для всієї країни, локалізуючи його лише в тих межах, які вам зручні. За співвідношенням обсягів сукупних витрат і кількості залучених клієнтів саме професійний сайт-візитка є якщо не найбільш ефективним, то одним з кращих інструментів!

Чому візитівка – це не корпоративний ресурс?

Сайт-візитка – це своєрідний компроміс між вартістю та можливостями Інтернет-ресурсу, який професіонали здебільшого називають найбільш виправданим та раціональним.

Корпоративний сайт – це велика, громіздка структура, дорога та складна у розробці, просуванні, подальшій підтримці. Такий проект створюється із прицілом на розвиток протягом мінімум року. Завдання корпоративного сайту – дати клієнту вичерпні відповіді абсолютно на всі питання, аж до найменших.

Сайт-візитівка зовсім інша і створюється на інших принципах. Його основні риси:

Цільова аудиторія послуги замовлення розробки сайту-візитки – невеликі компанії, які лише вийшли на ринок або взагалі заздалегідь готують ґрунт для виходу своїх товарів та послуг. Корпорації та інші великі представники бізнесу, як правило, віддають перевагу великим корпоративним проектам.

Що краще – сайт-візитка чи лендинг?

Незважаючи на зовнішню подібність (компактність, технічна простота) сайт-візитка та лендинг серйозно розрізняються за призначенням. Слід одразу зазначити, що за великим рахунком компанії потрібен і той, і інший формат, оскільки кожен із них несе користь.

Що таке візитівка? Це невелике представництво компанії в Інтернеті з описом основних послуг, переваг, способів зв'язку тощо. Лендінг же є односторінником, «націленим» на продаж якоїсь однієї послуги або одного товару/обмеженої товарної групи. Такий тип сайтів не розкриває весь асортимент, а щось одне. Лендінг повинен бути яскравим, багатим на розтяжки типу «Знижка 50%», «Унікальний товар» тощо. Його завдання – привернути увагу до конкретної пропозиції та конвертувати перегляди сайту у продажу. Його розробка та просування мають бути практично блискавичними, вартість – мінімальною, ефективність – високою, термін існування – зовсім невеликим (на час акції чи дії особливої ​​пропозиції).

Загалом є сенс замовляти і візитку, і створення лендингу. Але перший вам потрібен одразу після відкриття фірми, а другий – для розкручування та продажу конкретних послуг. При цьому хороший лендинг повинен містити посилання на материнський сайт (це підвищує довіру до акції), тому саме візитка є первинним завданням.

Стратегії побудови

Задумавшись про створення сайту-візитки, можна піти трьома шляхами, кожен з яких має як переваги, так і недоліки:

  1. Зайнятися розробкою самостійно. Якщо ви не професійний, досвідчений розробник, цю ідею навряд чи можна назвати вдалою. Звичайно, вартість підсумкового результату вийде мінімальною, майже нульовою, адже можна скористатися безкоштовним готовим шаблоном, самому написати тексти, і навіть після невеликої підготовки спробувати самому зайнятися просуванням проекту в Інтернеті. Але в результаті ви отримаєте безликий дизайн, не завжди стабільну роботу, нульову техпідтримку, можливо інші проблеми. При цьому витратите чимало свого часу. Загалом хороший сайт-візитка безкоштовно – це досить утопічна ідея.
  2. Звернутися до фрілансера, який спеціалізується на розробці сайтів. Знайти такого розробника можна на профільних біржах або за рекомендаціями знайомих – такі послуги пропонують багато вільних художників. Тут можливість отримання успішного, професійного результату – приблизно 50%. Все залежить від спеціаліста та ступеня його натхнення при роботі над вашим проектом, через що результат може вийти або майже геніальним, або відверто провальним. Швидше за все, ви отримаєте стандартний, але дещо оптимізований під ваші побажання дизайн, розробку ряду оригінальних, можливо навіть коректно працюючих рішень, професійний контент та більш-менш кваліфіковане просування сайту-візитки. Однак, хоч такий підхід обійдеться вам зовсім недорого, він все ж таки є дещо ризикованим.
  3. Звернутися до веб-студії. Такий підхід найбільш надійний із погляду отримання коректного підсумкового результату. Враховуючи, що вартість подібних проектів у професійних веб-студіях відносно невисока, але натомість ви отримаєте унікальний дизайн і саме той функціонал, який вам потрібен (не кажучи вже про кваліфіковану підтримку, просування та інші переваги співпраці з компанією, а не приватною особою), замовлення розробки ресурсу тут є найкращим рішенням.

Скільки коштує створення якісного сайту-візитки?

З огляду на те, що з одного боку, послуга створення сайту-візитки пропонується безліччю веб-студій, а з іншого боку – навіть з урахуванням отримання унікального дизайну, це не найскладніше завдання для розробників, вартість замовлення буде не надто високою. Наприклад, у «Webline24» ціни стартують зі 150$ за найпростіші рішення на шаблонній основі, і з 300$ оригінальні рішення з оригінальним фірмовим дизайном.

Приблизно такі самі ціни на цю послугу ви знайдете і в інших виконавців. Однак, вибираючи підрядника для себе, звертайте увагу на те, що саме входить у запропоновану ним вартість. Докладніше ознайомитися з нашими тарифами та їх розшифровкою ви можете на сторінці з розцінками . Ми пропонуємо максимум послуг за розумні гроші!

Також дізнатися, скільки коштує цікавий для вас сайт, зателефонувавши нам за номером: +38 (063) 472 07 03

Етапи роботи в «Webline24»

Ми – відповідальні розробники, тому замовляючи у нас послугу створення сайту-візитки, ви можете бути впевнені, що до вашого замовлення підключиться весь колектив, і ми докладемо всіх зусиль для того, щоб забезпечити саме той результат, який ви хотіли б отримати .

Весь процес поділяється на 7 етапів:

  1. Розробка технічного завдання на створення сайту. На цьому етапі ми проводимо маркетингове дослідження, а також регулярно консультуємося із замовником послуги.
  2. Створення дизайну. Сайт-візитка має бути симпатичним, сучасним, стабільно та коректно працюючим на будь-яких, у тому числі мобільних пристроях. Продуманий дизайн має в своєму розпорядженні людей, які стають більш сприйнятливими до інформації, що отримується на його тлі. А ось надмірності, такі як уповільнюють роботу сайту flash-технології, для візитки не потрібні. Дослідження показують, що тут від них практично немає користі.
  3. Інтеграція з CMS. Дуже важливо в ході розробки вибрати правильну систему управління сайтом, щоб він був не тільки керованим та зручним у роботі адміністратора, але й придатним для подальших модернізацій.
  4. Додавання функцій. Найважливіший етап, на якому ресурс обзаводиться галереями, розділами, активними та пасивними блоками. Як правило, їх небагато, але коректність їхньої роботи має бути 100%.
  5. Створення контенту. Навіть найяскравіший дизайн не дасть ефекту, якщо сайт-візитка не заповнений лаконічною, зрозумілою інформацією, що точно відображає суть – текстовою та графічною. Розробкою контенту обов'язково має займатися професіонал, який спеціалізується на цьому.
  6. Реєстрація домену. Запуск сайту Завершальний етап, після якого ресурс стає доступним для користувачів.
  7. Супровід. Хороша веб-студія запропонує вам не тільки будівництво самого сайту-візитки та створення контенту для нього, але й супровід. Послуга передбачає технічне забезпечення, адміністрування, хостинг та багато іншого залежно від домовленостей із замовником.

Запам'ятайте: сайт-візитка – це своєрідна віртуальна вітрина вашої компанії. Розглядаючи його, клієнт вивчає вашу репутацію, смаки, серйозність, рівень та ретельність підходу до справи. Тому ресурс не можна зробити абияк – навіть у молодої фірми він повинен відповідати сучасним стандартам, інакше не варто і починати займатися ним.

Кілька порад щодо розробки сайту-візитки

Найголовніше - ніколи не звертайте уваги на пропозиції типу «сайт-візитка на замовлення всього за 50 $ та 1 день роботи». Можете бути на 100% впевнені, що це або обман, або результат ви отримаєте дуже поганий, який дискредитує і вас, і вашу компанію. Найменша ціна за ресурс на стандартному, але нормально працюючому шаблоні – від 150$!

Грамотне повідомлення - це дуже важливо враховувати на всіх етапах розробки сайту-візитки. Все, що ви намагаєтеся розповісти потенційному клієнту про себе та свою діяльність, послуги, товари, має бути подано привабливо, лаконічно, зрозуміло та ємно. Потрібно досягти такого результату, щоб відвідувач, який зайшов на сайт, відразу ж інстинктивно зміг вловити суть вашої діяльності, зрозуміти переваги і вигоди, які отримає, співпрацюючи саме з вами.

Краса та витонченість. Сторінки мають бути симпатичними, бажано оригінальними (але не надмірно!). Ефектне оформлення підсвідомо зараховується як ще одна перевага власника сайту, в результаті відвідувач не помітить якісь огріхи, навіть якщо вони є, і спочатку буде лояльнішим до вас, вашої організації та послуг/реалізованих товарів.

Адаптивність. Трафік Інтернету, що генерується мобільними пристроями, вже зараз перевищує 40% загального значення. Це означає, що дуже важливо зробити ресурс адаптивним, що коректно відображається на всіх типах пристроїв і в будь-яких браузерах.

Це базові принципи, і крім них є ще десятки нюансів, які також важливо враховувати, розробляючи сайт-візитку. Але вам не обов'язково вникати у все це. Адже набагато простіший та ефективніший шлях – довіритися спеціалістам веб-студії «Webline24», які всі знають і працюють на досягнення ефективного результату, як для себе, так і для своїх замовників!

  • Html5
  • Css3
  • JavaScript
  • WordPress
  • Android
  • iOS